6 kosov obližev PROTI KOMARJEM s prijetnim vonjem CITRONELE Razširi

6 kosov obližev PROTI KOMARJEM s prijetnim vonjem CITRONELE

276

Nov

NA ZALOGI

0,81 €

z DDV

Prihaja poletje in z njim poletne aktivnosti kot so: pikniki, tek, kolesarjenje, planinarjenje, ribolov, kampiranje in še in še, z njim pa tudi NADLEŽNI KOMARJI. 

Brenčanje, srbenje, piki, pordela koža to je lenekaj neprijetnih znakov, ko se SREČAMO s KOMARJEM. Poznamo pa tudi TIGRASTE KOMARJE, ki so prav tako že prisotni pri nas, njihov pik pa poleg zgoraj naštetih simptomov in neprijetnosti prinaša tudi zelo hude bolezni.

Pik komarja pa lahko prenaša tudi borelijo, ki jo največkrat povezujemo z ugrizom klopa. Prav ste prebrali, BORELIJO in to kar 10 % okužb z BORELIJO je POSLEDICA PIKA KOMARJA. Ampak ne skrbite!

Za vas imamo učinkovito, naravno in pa predvsem ZELO poceni rešitev. Prejeli boste KAR 6 KOSOV OBLIŽEV proti KOMARJEM, ki jih lahko prilepite na kožo, torbe, majice, hlače, čevlje... izbira je vaša in zaščita proti komarjem bo aktivna kar do 72 ur.

Ker pa nas največkrat najbolj skrbi prav za naše OTROKE ter kako jih zaščiti brez uporabe ŠKODLJIVIH PREPARATOV z vsebnostjo DEET...

Kaj je DEET?

"Repelenti namreč vsebujejo deet, kemikalijo, ki odganja žuželke, vendar je precej škodljiva za kožo in vdihavanje. Lucija Peharič iz inštituta za varovanje zdravja je poudarila: "V literaturi so opisani tudi primeri, ko so se ob nekajdnevni ponavljajoči se uporabi pripravkov z več kot 30 odstotki deeta pojavili zastrupitve z motnjami orientacije, hoje, govora in gibanja, zmedenost, epileptični krči in v posameznih primerih smrt."

Ravno zaradi tega je na mestu opozorilo, da pri otrocih med 2. in 12. letom starosti uporabljajte repelente, ki imajo manj kot 10 odstotkov deeta. Izogibajte se ga tudi ljudje z luskavico, aknami in tisti, ki imate težave s kožo. Po nekaj urah si repelent sperite s kože."

Obliži ne vsebujejo škodljive kemikalije DEET, zato jih lahko BREZ SKRBI uporabljajo tudi naši otroci, starejši od 36 mesecev!

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

6 kosov obližev PROTI KOMARJEM s prijetnim vonjem CITRONELE

6 kosov obližev PROTI KOMARJEM s prijetnim vonjem CITRONELE

Path: > > > 6 kosov obližev PROTI KOMARJEM s prijetnim vonjem CITRONELE